Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 2015


Ce scenariu jucam?
Locul unde votam.

User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Sun Feb 01, 2015 6:10 pm

Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 2015

Image


USLA Botosani (Clubul Sportiv Airsoft BAD BROTHERS) in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani va invita in perioada 19-21 iunie 2015 sa luati parte la editia a V-a a evenimentului de airsoft "Lupta pentru Codrii de Arama" ce va avea loc in tabara Agafton-Botosani.
Povestea “Codrilor de Arama” continua si cuprinde un scenariu complex, antrenant, cu o durata de 24 ore de joc neintrerupt. De asemenea, echipa de organizare va pregateste o logistica adecvata: vehicule offroad, atv-uri, harti, baze militare si sate fortificate iluminate pe timp de noapte, corturi militare, asistenta medicala, mancare si apa ingame pe toata perioada jocului si multe multe altele.
Participantii vor beneficia de 4 mese in acesta perioada (3 mese sambata si micul dejun duminica) plus 5 litri de apa plata pentru fiecare jucator, asigurata si transportata de organizatori in zona de joc.
Cazarea se va face in tabara Agafton, in 2 blocuri cu apartamente de câte 3-4 camere. Fiecare apartament este dotat cu grup sanitar (cada, dus).

Vor fi disponibile 250 locuri de cazare:
- 210 locuri la blocurile A si B cu apartamente de câte 3-4 camere, fiecare apartament fiind dotat cu toaleta, chiuveta, cada si dus.
- 40 locuri la blocul C- camere cu 5 paturi dotate cu toaleta si chiuveta, dusul fiind la demisol.

La sfarsitul jocului, sambata dupa ora 18.00, veti avea posibilitatea sa achizitionati bauturi alcoolice (vor fi si dozatoare de bere), cafea, bauturi racoritoare sau energizante precum si gustari calde dupa care, specific evenimentului, va avea loc un program ce va cuprinde premierea participantilor, premii surpriza, concert in aer liber, foc de tabara, editia a III-a a concursului “Vocea Codrilor de Arama” etc, etc.

PRECIZARE:

Acest eveniment este organizat de catre USLA Botosani (Club Sportiv Airsoft Bad Brothers) ce cuprinde echipa de organizare din anii precedenti: Dennis, Rabbit (Adi), Razvan, vdT.Andrei, Grasu + membrii clubului si multi prieteni de nadejde.


PROLOG:

Batalia Apocalipsei a devastat tinutul Codrilor de Arama. A fost o lupta epica, ce a tinut Lumea Libera cu respiratia oprita, asteptand, cu frica si speranta, viitorul.
Armatele Acvilei Imperiale ridicate sa acopere lumea Omenilor Liberi au fost respinse, rebelii reusind sa-si elibereze teritoriile ocupate, impingand Imperiul departe, dincolo de granitele sale. Poate au avut atunci sansa de a da lovitura decisiva Legiunilor daca epuizarea luptei nu ar fi facut Brigazile rebele incapabile de contraatacul decisiv.
Imperiul nu si-a acceptat umilinta si la scurt timp dupa Apocalipsa Imparatul a fost detronat de fiul sau, tanarul si ambitiosul Maximus, care a jurat in fata Legiunilor ca nu va avea liniste pana nu va reda Imperiului gloria pierduta. Noul Imparat a refacut trupele si le-a pregatit pentru o campanie decisiva spre Tinutul Codrilor de Arama. Instinctul sau de razboinic a simtit ca o victorie decisiva asupra armatei lui Dako - simbolul rezistentei rebelilor - ii va deschide drumul spre cucerirea Lumii Libere.
Dupa victorie, Dako a readus Tinutului pacea si linistea de altadata, refacand satele si orasele distruse de Apocalipsa. Avanpost al Lumii Libere, Codrii de Arama ramaneau vulnerabili unui atac al Imperiului, iar Dako stia ca Legiunile cu orgoliul ranit vor cauta, mai devreme sau mai tarziu, razbunarea…
Fara veste, Legiunile au atacat cu o determinare si forta nemaivazuta si au nimicit garzile ce pazeau granitele, intrand in Codrii de Arama.
Dako a evacuat repede satele si capitala, trimitand femeile, copii si batranii departe, spre Soare-Rasare, in siguranta. A impanzit Codrii de Arama cu trupele sale de gherila si a concentrat nucleul armatei in garnizoana rebela din padure. Stia ca trupele trimise de aliatii sai din Tinuturile prietene sunt prea departe pentru a-l ajuta, Brigazile sale curajoase fiind singurul zid in fata Legiunilor.
Fortul construit din ordinul Noului Imparat a fost bine intarit si asigurat pe flancuri. Legiunile ajutate de Divizia de Mecanizate, in frunte cu Maximus, si-au inceput marsul spre armata rebela…
Legendele Codrilor de Arama aduc din nou fata in fata Legiunile Imperiului si Brigazile Rebele.
Imperiu vs Rebeli…
Flamura Rosie vs Steagul Albastru…
Maximus vs Dako…
Zorii acelor vremuri ne aduc o alta poveste ce urmeaza a fi scrisa de voi, cei ce veti lua parte la ea…
The Dawn!


TEASER : https://www.youtube.com/watch?v=KXkRHqN ... yQ&index=1

CONDITII DE PARTICIPARE

La eveniment se pot inscrie atat membri de cluburi, cat si independenti. Poate participa orice jucator de airsoft cu cel putin 15 jocuri la activ care cunoaste si respecta regulamentul SB 1.0


INSCRIERI

Inscrierile se fac INCEPAND CU 21 FEBRUARIE ORELE 20.00, fiind obligatorie completarea formularului pt a putea participa la event.


PRET SI MODALITATE DE PLATA

Taxa de participare: 150 ron/pers.

Ca si la editiile precedente pretul biletului include cheltuielile de organizare, mancare (4 mese), cazare, apa pt joc, asistenta medicala, recuzita, logistica, concert + alte surprize.

Odata cu inceperea inscrierilor vom posta si modalitatea de plata.
Last edited by DENNIS on Mon Feb 16, 2015 7:34 pm, edited 3 times in total.
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Tue Feb 10, 2015 7:08 pm

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 26-28 iunie 20

Desi U.S.L.A. a inaintat o cerere de rezervare a perioadei mentionate initial, aceasta este dublata de catre un alt eveniment sportiv (nu are legatura cu airsoftul). Nu intram in detalii si nici in supozitii legate de buna-credinta a oamenilor in general.
Prin urmare, data de desfasurare a evenimentului national de airsoft “LUPTA PENTRU CODRII DE ARAMA 5” - THE DAWN - este 19-21 iunie 2015, cu o saptamana mai devreme. Perioada este “batuta in cuie” 100%!!!

Nu uitati data inscrierilor...SAMBATA 21 FEBRUARIE orele 20:00
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Sat Feb 21, 2015 10:38 pm

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 20

Upss...

PARTICIPANTI >>>: LISTA
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Mon Feb 23, 2015 12:42 am

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 20

TOTAL INSCRISI = 320

Imperiali = 147
Rebeli = 153
Stand-by = 20

In lista "stand-by" sunt doritorii care s-au inscris dupa terminarea locurilor disponibile. Lista o gasiti tot in formularul cu participanti.
PARTICIPANTI >>>: LISTA
Plata se face la :

BANCA TRANSILVANIA
RO46BTRLRONCRT0285399601
CLUB SPORTIV “BAD BROTHERS” BOTOSANI

ATENTIE !
Nu uitati sa faceti confirmarea platii pana la data de
1 Mai 2015 pentru a va pastra locul.
Trimiteti un mail la [email protected]
continand copia OP-ului si nickname-urile celor pentru
care ati efectuat plata.

In caz contrar, rezervarea dumneavoastra se anuleaza.
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Wed Apr 22, 2015 6:48 pm

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 20

Nu uitati...data limita pentru plata biletului este 1 Mai.
Locurile disponibile vor putea fi preluate de catre jucatorii inscrisi in lista de stand-by si confirmate prin plata in termen de 2 saptamani, pana la data de 15 mai.

Lista stand-by = 50 inscrisi
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Mon May 04, 2015 10:18 pm

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 20

UPDATE - LISTA CU PARTICIPANTI

- Cei din lista rosie sunt persoanele care s-au inscris si NU au achitat taxa de participare pana la data de 1 Mai

- Cei din lista albastra sunt persoanele inscrise dupa terminarea locurilor disponibile. Acestia, incepand de astazi, pot face plata pana la data de 18 Mai. Nu uitati sa faceti confirmarea platii !!!


ATENTIE !

Cei care va gasiti in lista rosie si stiti ca ati platit...inseamna ca nu ati confirmat plata trimitand un mail la [email protected]
User avatar

airsoftist

Posts: 29

Joined: Tue May 22, 2012 1:41 pm

Location: Botosani

Post Tue Jun 09, 2015 11:20 pm

Re: Lupta pentru Codrii de Arama 5 - The Dawn 19-21 iunie 20

POSTAT de lx5fq pe ASR

Salutare bravilor!

Sunt Sonny de la M.A.T. Bucuresti. Vrem sa va propunem o idee care speram noi sa va incante.
Dupa cum stiti, o mare problema legata de participarea la evenimentele nationale departe de casa, o constituie transportul. Lipsa spatiului pentru tot echipamentul, inghesuiti mai multi intr-o masina, costul ridicat al combustibilului daca vrem sa stam mai aerisiti totusi, oboseala soferului, dupa un drum de 6/10 ore, necesitatea odihnei inainte de plecare, etc.

In intampinarea acestor probleme, am gasit o solutie: inchirierea unui autocar, care sa plece vineri la ora 00.00 sau 05.00 dimineata. Costurile vor fi mult mai reduse decat la transportul cu masina, plus lipsa uzurii masinii personale. Avem destul loc de bagaje si nu ne mai deranjeaza aranjarea acestora precum in un portbagaj mic, pe drum putem dormi linistiti sa fim fresh la sosire, sambata seara putem sta pana tarziu pentru a petrece si socializa, fara sa ne facem griji de condusul la intoarcere si probabil si alte avantaje.


Image Image


Costurile sunt estimate la 4500 ron, 4100 fiind inchirierea autocarului de 50 de locuri si 400, costuri de cazare / mancare sofer, doua nopti. Asta ar insemna un aproximativ de 90~100 de lei de persoana Dus intors.

Noi suntem 10 insi la Codrii, deci raman disponibile ~40 de locuri. Inchirierea acestuia trebuie facuta urgent, astfel ca in 3, maxim 4 zile , avem nevoie de rezervarea si plata acestuia. Jocul incepe vineri la ora 18.00, ora la care trebuie sa fim deja echipati si plantati in teren, insa astfel avem ocazia ca toti sa fim odihniti, fara ca soferii sa fie evident, obositi.

Numarul meu de telefon este 0767.771.007. Rezervarea locurilor se face pe principiul "locul platit e al tau sigur", va recomand sa ma contactati cat mai repede.

Daca pana in weekend nu se strange numarul necesar de ocupanti si banii aferenti se va anula rezervarea.

Vorbiti cu colegii vostri de echipa si alte cunostinte care stiti ca vor sa ajunga la eveniment ca sa putem beneficia de un transport comod si ieftin.


Respect MATxim tuturor.

Return to Jocuri Viitoare SondajeWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.