Post Wed Jul 23, 2014 1:31 pm

Propunere scenariu Black Hawk Down

Harta: nu as vrea sa postez harta pentru ca pozitia echipajelor trebuie sa ramana necunoscuta ( predare "personala" a hartii :D )
Prezentare: (http://postimg.org/image/j5uqrj8n9/)

Trei elicoptere Black Hawk ale armatei US sunt doborate de gherila somaleza in urma unei survolari de rutina asupra zonei de conflict Mogadishu. Informatiile primite de catre HQ US confirma supravietuirea echipajelor celor 3 aparate de zbor, insa si mobilizarea rapida a trupelor somaleze pentru interceptarea si eliminarea acestora.. Armata US decide alcatuirea unei unitati pentru salvarea membrilor echipajelor celor 3 elicoptere. Dupa prabusire echipajele nu au mai putut contacta HQ ceea ce face ca pozitia finala a soldatilor sa fie aproximata dupa ultima pozitie a aparatelor inainte de prabusire.

Scenariul presupune crearea a:
3 echipaje de elicopter formate din 3 sau 4 oameni (de preferat compus din SWD, Sniper si 1-2 asalt, fara a avea statii deschise) total 9 sau 12 oameni pentru echipaje elicopter.
1 echipa de rebeli
1 echipa soldati US

Regulile scenariului:
Cele 3 echipaje de elicopter vor fi puse in pozitie fara ca rebelii si soldatii US sa stie locatia lor exacta (de preferat sa fie membrii Iron Sky).
Locul de plecare al celor doua echipe va fi tras la sorti in asa fel incat echipajele de elicopter sa nu stie din ce directie vor fi atacati sau salvati. Locul de plecare al celor doua echipe este identic cu cel de respawn si este marcat pe harta cu cerc gol de culoare rosu si albastru.
Fiecare echipa are un HQ marcat pe harta cu cerc plin de culoarea bazei (rosu si albastru).
Identificare prin banderole in functie de echipa (rosu si albastru vor fi trase la sorti dupa ce echipajele de elicopter sunt puse in pozitii, alb – echipaj elicopter)
Respawn : la fiecare 20 minute.

Desfasurare scenariu:
Echipajele de elicopter trag in tot ceea ce misca si nu au voie sa intrebe daca cei in care trag sunt atacatori sau salvatori si nu au voie sa paraseasca perimetrul delimitat (cerc imaginar cu raza de 5 metri din din punctul de centru al bazei).
Echipa de salvare (soldati US) poate sa solicite incetarea focului, in cazul identificarii unui echipaj de elicopter, prin apropierea de loc la cel putin 20 metrii prin rostirea cuvantului “Aparare”. In momentul in care salvatorii s-au identificat, echipajul de elicopter nu va mai trage asupra lor si vor fi salvati doar prin atingerea fiecaruia (de preferat pe umar) de catre un membru US si se va alatura fortelor lor in cautarea celorlalte echipaje.
In cazul in care membrii echipajelor de elicopter sunt eliminati (nu conteaza de catre cine), acestia se duc la arbitru (zona marcata pe harta cu cerc verde plin) pentru a fi directionati la respawn-ul rebelilor si se vor alatura echipei acestora.
Rebelii si soldatii US nu au voie sa se apere in interiorul cladirilor ci doar in afara lor. Accesul/asaltul in cladiri se face doar in cazul in care se identifica un echipaj de elicopter, caz in care este permisa atacarea acelei cladiri, dar doar pentru eliminarea/salvarea echipajului de elicopter, dupa care cladirea este eliberata. Daca cineva din echipa de salvatori sau rebeli este atacat din afara cladirii, in timp ce este in cladire pentru a o inspecta, acesta nu va raspunde cu foc decat dupa ce paraseste cladirea. In cazul in care este atacat din interiorul cladirii in care se afla poate deschide foc (nu uitati sa folositi pistolul).

Castigare scenariu:
Echipa de soldati US trebuie sa salveze cel putin 1 membru din echipajul de elicopter. In cazul in care toti membrii echipajelor de elicopter sunt distrusi de rebeli jocul se incheie si castiga rebelii.
Rebelii trebuie sa elimine cel putin 1 membru din echipajul de elicopter. In cazul in care toti membrii echipajelor de elicopter sunt salvati de soldatii US jocul se incheie si castiga US.
In momentul in care toti membrii echipajelor de elicopter sunt salvati/eliminati (cu mentiunea de mai sus), fiecare factiune trebuie sa distruga HQ advers, marcat pe harta cu cerc plin de culoarea fiecarei factiuni (se poate utiliza balon expus la vedere pentru distrugere de la distanta).
Nu se ataca HQ decat dupa salvarea/eliminarea membrilor echipajelor de elicopter.