Post Wed Jul 23, 2014 1:27 pm

Propunere scenariu Kabul-Kandahar

Harta: (http://postimg.org/image/e2h43l3ll/)
Poza prezentare: (http://postimg.org/image/7tcmz5jij/)

Afganistan 2013: Militarii romani din Batalionul 26 Infanterie “Scorpionii Rosii” au primit misiunea de a securiza autostrada A1 Kabul-Kandahar, pentru a permite unui convoi militar trecerea in siguranta. Convoiul militar trebuie sa duca la destinatie pe Lt. Gen. Joseph Anderson. Scorpionii au misiunea de a elimina orice amenintare a convoiului de catre trupele mollahului Dadullah.

Scenariul presupune crearea a 2 echipe si folosirea unui autovehicul:
1 echipa - batalionul 26 Infanterie “Scorpionii Rosii”
2 echipa – rebelii afgani
1 autovehicul va reprezenta convoiul militar si va parcurge drumul intre plecare si destinatie la finalul timpului alocat.

Obiective:
Rebelii vor avea ca obiectiv impiedicarea trecerii convoiului militar prim mentinerea zonei in care sunt fortificati fara a depasi limita de teren (limita trasata cu rosu pe harta).
Scorpionii vor avea ca obiectiv securizarea drumului pentru trecerea in siguranta a convoiului. Acestia nu vor depasi perimetrul de atac (limita trasata cu mov pe harta)

Desfasurare scenariu:
Rebelii vor lua pozitii in perimetrul desemnat.
Scorpionii vor ataca pentru securizarea traseului pe unde va trece convoiul.
Convoiul va pleca de la “zona plecare convoi militar”pe directia indicata pe harta cu sageata albastra, catre “zona destinatie convoi militar” fara sa se abata de la drum, dupa 1 ora de la “Start joc” cu o viteza de maxim 5-6 km/h.
Convoiul (ARO ) va avea in componenta: soferul (nu va putea trage, se ocupa doar de condus), generalul pe scaunul din dreapta (va avea si va putea folosi doar pistol) si 2 (doi) Scorpioni in masina sau pe langa aceasta (vor putea trage cu orice arma doresc). Masina va fi “descoperita”sau cel putin cu geamurile jos pentru a avea pasagerii vulnerabili. Convoiul poate fi imobilizat in momentul in care este lovit soferul si isi va putea relua traseul dupa 5 minute (va conduce generalul sau unul dintre Scorpioni). Soferul se va indrepta catre respawn.
Respawn-ul pentru ambele tabere: la 15 minute.

Castigare scenariu:
Rebelii: eliminare general din convoi sau expirarea timpului de joc
Scorpionii Rosii: ajungerea convoiului militar la destinatie

Timp de joc: 1 ora si 30 minute