Mosfet G36 nou


Probleme replici si echipamente. Reparatii, customizari, solutii. Cu alte cuvinte ATELIER AIRSOFT

User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 32

Joined: Tue Apr 22, 2014 5:38 pm

Post Thu Jun 12, 2014 2:25 pm

Mosfet G36 nou

Buna seara,
Tocmai am primit noul meu G36 de la JG (ala cu cracane 608-5) si ma interesa un mosfet pentru el.
Cu cine pot rezolva si cat m-ar costa?
Multumesc.
Slider
Bolt actions speak louder than words.
-----------------------------------------
Image
User avatar

Admin

Posts: 1146

Joined: Thu Feb 21, 2013 10:21 pm

Post Thu Jun 12, 2014 5:52 pm

Re: Mosfet G36 nou

colegul le_cube stiu ca mai facea intr-un timp mosfeturi, sau se pot cumpara din magazine (vorbeste cu cei de la letal poate mai au, stiu ca ei aveau destul de ieftin)
instalarea nu e foarte grea, teoretic pot sa ti-o faca cei de la magazin sau o poate face Doktor-ul. da-le cate un pm lor si intreaba-i de sanatate ca poate nu au vazut topicul.

a si sa nu uit, mosfet iti trebuie doar daca intentionezi sa iti pui baterie li-po de 11.1v, daca iei una de 7v nu ai nevoie. respunsul la tragagi e acelasi, singura diferenta e ca cea de 11 iti fa creste putin rata de foc cand tregi pe auto. eu pe a mea am baterie de 7 si nu am bagat mosfet si sunt multumit de cum trage pe auto
Give us the freedom of starving wolves!
Image

"sunt lucruri ce le vrem pt ca utile si altele ce le vrem pt ca automobile" - Noxitu, 14.03.2015
User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 32

Joined: Tue Apr 22, 2014 5:38 pm

Post Thu Jun 12, 2014 9:49 pm

Re: Mosfet G36 nou

Multumesc pentru raspuns.
Am inteles ca in timp se distrug contactele din gearbox fara mosfet. Sunt multumit de rata de foc, chiar si cu acumulatorul stock (8,4 cu 1100) - sper sa tina ziua de duminica. I-am reglat si luneta....ii trebuie clar o guma mai buna ...in rest sunt foarte multumit de replica.
O seara buna.
Bolt actions speak louder than words.
-----------------------------------------
Image
User avatar

Admin

Posts: 1146

Joined: Thu Feb 21, 2013 10:21 pm

Post Fri Jun 13, 2014 2:43 am

Re: Mosfet G36 nou

in timp da, dar timpul e destul de maricel :P, si chiar daca e JG si nu ceva high end foarte scump nu inseamna ca nu e bun. eu am o Cyma de 500 ron de mai bine de una an, cu peste suta de mii de bile trase si se comporta ca in prima zi. bateria i-am schimbat-o fiindca nu ajungea sa ma tina nici macar o zi de joc (abia ajungea sa trag 2 incarcatoare hi-cap), si am zis daca iau de capacitate mare sa fie si li-po, si raspunsul la tragaci e mult mai bun comparativ cu bateria stoc. singura chestie la cele li-po e ca trebuie sa le incarci cu incarcator special, nu merge cu cel de ni-mh. de guma ce sa iti zic, da, trebuie schimbata :P cam toate JG-urile sunt asa
Give us the freedom of starving wolves!
Image

"sunt lucruri ce le vrem pt ca utile si altele ce le vrem pt ca automobile" - Noxitu, 14.03.2015
User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 32

Joined: Tue Apr 22, 2014 5:38 pm

Post Sat Jun 14, 2014 11:13 pm

Re: Mosfet G36 nou

Cati amperi are li-po-ul tau?
Bolt actions speak louder than words.
-----------------------------------------
Image
User avatar

Admin

Posts: 1146

Joined: Thu Feb 21, 2013 10:21 pm

Post Sun Jun 15, 2014 12:09 am

Re: Mosfet G36 nou

2000, sa stiu ca tine mai mult decat duracell :lol:
Give us the freedom of starving wolves!
Image

"sunt lucruri ce le vrem pt ca utile si altele ce le vrem pt ca automobile" - Noxitu, 14.03.2015
User avatar

airsoftist

Posts: 888

Joined: Sun Mar 25, 2012 7:04 pm

Post Thu Jun 19, 2014 10:00 pm

Re: Mosfet G36 nou

Nu ti trebuie mosfet fara lipo de 11, contactele nu patesc nimic.

Return to What's Up, Doc?



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.