Page 1 of 1

Jocuri Zurbaua

PostPosted: Mon Oct 19, 2015 11:55 am
by Virus.exe
Salut,

Pentru că tot aud ceva zvonuri (probabil și sper false), am hotărât să scriu această clarificare, negru pe alb, pentru toți membrii Iron Sky Team și utilizatorii acestui forum.

Știm cu toții ce s-a întâmplat în urma neînțelegerilor Dok - Daniel Dragne. Din punctul meu de vedere, erau chestii personale, care nu aveau ce căuta pe forumuri și grupuri de Facebook. Cu această ocazie, m-am ales și eu cu ceva excluderi din grupuri și din liste de Facebook a unor membri Iron Sky Team, care m-au considerat... ne-prieten :roll:

Vreau să precizez că Iron Sky Team NU ESTE și NU A FOST nicodată banată de pe terenul de la Zurbaua, așa cum zic unii terți. În ceea ce privește jocul de airsoft, fărâmițările echipelor nu duc decât la îngreunarea organizării de evenimente comune și a coeziunii în joc. Cred că ne este dor tuturor de jocurile din Ghencea, unde era loc pentru toată lumea.
Dar... trecutul e trecut, și dacă a existat vreodată o secure a războiului, vă invităm, atât eu cât și Daniel, s-o îngropăm, cel puțin din punctul de vedere al airsoftului .

Prin urmare, vă invit să participați la orice joc organizat la Zurbaua, atunci când veți dori. Vă asigur că, atâta timp cât îmi voi pune amprenta asupra jocurilor de acolo, pe teren nu vor fi considerați inamici decât nemuritorii, nimeritorii și nesimțiții (3N).

Vă mulțumesc și aștept să mai jucăm împreună, oriunde s-ar juca.

Re: Jocuri Zurbaua

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 3:22 pm
by Doktor
Iron Sky Team a participat si o sa mai participe la jocurile de la Zurbaua trecand peste neintelegeri, orgolii si alte... atitudini. Din pacate nu asta putem spune si despre cei de la Zurbaua. Noi am venit la voi, inca va asteptam si pe voi pe la noi. Se pare ca doar noi ne-am deplasat pana acum la voi, invers inca niciodata si a trecut ceva timp. Inca mai asteptam sa "ingropati securea" asa cum am facut noi.