Jocuri Zurbaua


Cluburi Airsoft romane sau straine

User avatar

airsoftist

Posts: 403

Joined: Thu Jun 13, 2013 6:48 pm

Post Mon Oct 19, 2015 11:55 am

Jocuri Zurbaua

Salut,

Pentru că tot aud ceva zvonuri (probabil și sper false), am hotărât să scriu această clarificare, negru pe alb, pentru toți membrii Iron Sky Team și utilizatorii acestui forum.

Știm cu toții ce s-a întâmplat în urma neînțelegerilor Dok - Daniel Dragne. Din punctul meu de vedere, erau chestii personale, care nu aveau ce căuta pe forumuri și grupuri de Facebook. Cu această ocazie, m-am ales și eu cu ceva excluderi din grupuri și din liste de Facebook a unor membri Iron Sky Team, care m-au considerat... ne-prieten :roll:

Vreau să precizez că Iron Sky Team NU ESTE și NU A FOST nicodată banată de pe terenul de la Zurbaua, așa cum zic unii terți. În ceea ce privește jocul de airsoft, fărâmițările echipelor nu duc decât la îngreunarea organizării de evenimente comune și a coeziunii în joc. Cred că ne este dor tuturor de jocurile din Ghencea, unde era loc pentru toată lumea.
Dar... trecutul e trecut, și dacă a existat vreodată o secure a războiului, vă invităm, atât eu cât și Daniel, s-o îngropăm, cel puțin din punctul de vedere al airsoftului .

Prin urmare, vă invit să participați la orice joc organizat la Zurbaua, atunci când veți dori. Vă asigur că, atâta timp cât îmi voi pune amprenta asupra jocurilor de acolo, pe teren nu vor fi considerați inamici decât nemuritorii, nimeritorii și nesimțiții (3N).

Vă mulțumesc și aștept să mai jucăm împreună, oriunde s-ar juca.
Si vis pacem, para bellum
User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 4508

Joined: Sat Jan 01, 2011 12:52 am

Post Fri Jun 03, 2016 3:22 pm

Re: Jocuri Zurbaua

Iron Sky Team a participat si o sa mai participe la jocurile de la Zurbaua trecand peste neintelegeri, orgolii si alte... atitudini. Din pacate nu asta putem spune si despre cei de la Zurbaua. Noi am venit la voi, inca va asteptam si pe voi pe la noi. Se pare ca doar noi ne-am deplasat pana acum la voi, invers inca niciodata si a trecut ceva timp. Inca mai asteptam sa "ingropati securea" asa cum am facut noi.
Cand stii cate arme ai inseamna ca nu ai destule... Image
Image

Return to Cluburi Airsoft romane sau straineWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.