Baieti, atentie!


Un fel de taverna cu miros de airsoft. Intalniri si discutii intre prieteni.

User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 4508

Joined: Sat Jan 01, 2011 12:52 am

Post Thu Jan 30, 2014 10:39 am

Baieti, atentie!

Daca inca nu ati iesit din viscol sau daca credeti ca dupa ce o sa treaca o sa fie totul ok, eu, fiind un om rau, am sa va anunt ca peste mai putin de o luna va incepe una dintre cele mai mizerabile perioade din viata unui barbat, perioada pe care specialistii o numesc si Triunghiul Mortii: Valentine`s Day – 1 Martie – 8 Martie, bine, daca gagica-ta, (sau nevasta) sufera de ecumenism, felicitari, te-ai incaltat si cu Dragobetele.
Cele trei sarbatori ale mortii reprezinta sabatul negru al barbatului, care va fi nevoit sa participe, in tot acest timp, la ritualurile demonice de adorare a consoartei.
Triunghiul Mortii debuteaza cu sarbatoarea Sfintului Valentin, o sarbatoare importata de la degeneratii aia de americani... Chiar daca este o zi in care ar sta cu placere peste program, barbatul va trebui s-o stearga mai devreme, ca sa se poata inghesui alaturi de alti nefericiti in magazinele sau tarabele cu inimioare, mutunache si alte asemenea obiecte pagane de cult, pe care, ulterior, gagica-sa (sau nevasta) le va pune la vedere prin casa, ca sa aiba prietenii lui un motiv sa faca misto de el cind vin in vizita. Inarmat cu aceasta prima dovada de iubire, barbatul va trece pe la tarabele de flori, unde va jertfi inca o parte din salariu.
Insa partea cu adevarat grea abia acum incepe. Dupa ce depune aceste marunte ofrande la picioarele gagica-sii (sau nevestei), barbatul va trebui sa suporte calvarul unei iesiri romantice in oras. Va fi o seara placuta, la finele careia va intelege cit de fortata era comparatia cu sabatul negru: in fond, Satan nu vrea de la tine decit sufletul, nu-ti face praf salariul si nici nu pretinde sa te plimbi cinci ore cu el prin parc daca-l iubesti.
Dupa 2 saptamini de refacere, asta daca a reusit sa-si convinga prietena (sau nevasta) ca Dragobetele e o sarbatoare pentru taranii care n-au cablu si nu prind Discovery, barbatul va da piept cu cea de-a doua incercare: Martisorul. Dupa cum desigur stiti, martisorul este un obiect artizanal de foarte mult bun gust, pe care femeile il poarta atirnat de piept pentru a vesti venirea primaverii.
Insa nimic nu-l poate bucura mai tare pe un barbat decit 8 martie, o zi in care acesta va trebui sa caute un cadou frumos care sa nu fie nici martisor, nici inimioara, fiindca imediat dupa 1 martie acestea devin niste kitsch-uri ordinare. Cadoul trebuie insotit obligatoriu de flori, care nu devin un kitsch ordinar dupa 1 martie, plus ca pretul florilor de 8 martie poate arunca lejer in criza intreaga economie mondiala si de o noua iesire romantica in oras unde, ca sa faci rost de o rezervare, s-ar putea sa fii nevoit sa-i rapesti familia chelnerului.
Specialistii nu au reusit sa-l identifice pe inventatorul acestor sarbatori, insa se presupune ca este vorba despre un dement care, dupa ce s-a insurat, a aruncat intreaga vina asupra omenirii si a jurat sa se razbune!
Cand stii cate arme ai inseamna ca nu ai destule... Image
Image
User avatar

Admin

Posts: 1146

Joined: Thu Feb 21, 2013 10:21 pm

Post Thu Jan 30, 2014 3:16 pm

Re: Baieti, atentie!

foarte tare :))
A se mentiona ca de Martisor barbatul nu trebuie sa faca cadouri doar consoartei ci si celorlalte femei pe care le cunoaste (mame, surori, amante si prietene), plus cate un buchet de ghiocei sau zambile ca deh, e primavara, si asa se face :)
Give us the freedom of starving wolves!
Image

"sunt lucruri ce le vrem pt ca utile si altele ce le vrem pt ca automobile" - Noxitu, 14.03.2015
User avatar

membru IRON SKY TEAM

Posts: 691

Joined: Thu Nov 17, 2011 12:48 am

Post Fri Jan 31, 2014 2:30 pm

Re: Baieti, atentie!

Image
Image
User avatar

airsoftist

Posts: 3249

Joined: Sun Jan 16, 2011 9:41 am

Location: Bucuresti - Crangasi

Post Sat May 10, 2014 10:13 pm

Re: Baieti, atentie!

Mai de graba este o conspiratie a marilor concerne pentru a stoarce banii din buzunarul barbatiilor care au trecut deja cu greu de Craciun si Revelion :D
SEHEN OHNE GESEHEN ZU WERDEN/SEE WITHOUT BEING SEEN/A VEDEA FARA SA FI VAZUT
ImageImage
http://www.iron-sky.ro/

Return to Discutii generale (airsoft, bancuri, gonflabile, pasiuni, etc)Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.