Post Fri May 25, 2018 10:03 am

27.05.2018

ron Sky Team organizează joc cu invitație deschisă, în locația Hardcore Airsoft Team din pădurea Ciorogârla


ora 9.00 - Adunarea in parcare si pregatire
ora 9.30 - Briefing ( anuntarea regulamentului de joc si scenariul, impartirea in factiuni)
ora 10.00 - Start joc

Toți jucătorii, indiferent cât sunt de vechi, de buni sau implicați în organizare, trebuie să fie atenți la briefing și sa păstreze liniștea; cei care nu participă la briefing sau perturbă briefingul, vor fi excluși de la joc.

ATENȚIE! Cei ce întârzie nu mai pot intra în joc decât cu acordul arbitrului si după o instruire prealabilă. Dacă sunteți constituiți în echipe și întârziați riscați să fiți separați pentru a se putea balansa jocul.

Coordonate locație:

44.446188, 25.856750
https://www.google.ro/maps/@44.4462475, ... !1e3?hl=en]


Story:
"Luptele din zona pădurii au modificat granițele teritoriilor controlate de diferitele facțiuni beligerante. Acum fiecare încearcă să stabilească baze strategice pentru a domina teritoriul. Poziția cea mai propice este deja ocupată insa facțiunea ce o deține este dispusă să renunțe la ea ...contra cost. Celelalte doua facțiuni ce vor să dețină poziția dominantă au pregătit fonduri și sunt dispuși să plătească pentru asta. Contează însă cine plătește primul dar mai apoi cine reușește să se și mențină în această poziție dominantă. Ar mai fi o problema. Steagurile celor doua facțiuni (roșie și albastra) au rămas în zona laboratorului după ultimele lupte și le sunt necesare pentur a-și marca poziția, deci întâi ar trebui sa și le recupereze..."
Scenariu:
Avem obișnuitele facțiuni, roșie și albastră situate în baze diametral opuse ca poziție în teren. Între ele este situată poziția celei de a treia facțiuni ce deține poziția dominantă și poziția fostului laborator (la rulotă) unde se găsesc steagurile celor doua facțiuni, roșie si albastră. În poziția dominantă există un steag (Iron Sky Flag) ce trebuiește înlocuit cu steagul uneia din celelalte doua facțiuni (roșie sau albastră).
Astfel jucătorii fiecărei facțiuni trebuie să ajungă mai întâi să își recupereze steagul aparținând propriei culori (nu îl pot lua pe cel advers) și să îl pună în locul celui de pe poziția dominantă. Ambele facțiuni, roșie și albastră, vor avea la inceputul jocului "valuta" pentru a cumpăra poziția. Cei ce ajung primi cu "valuta" la poziție pot plăti pentru a-și pune propriul steag în locul celui de la Iron Sky, apoi trebuind să îl protejeze timp de 30 de minute de ceilalți care la randul lor își pot pune propriul steag. Doar înlocuirea steagului Iron Sky se face cu "plata", pentru a inlocui pe oricare din celelalte trebuie doar ajuns, scos steagul existent și pus al facțiunii celui ce ajunge acolo (viu).
Câștigă echipa al cărui steag ramane pe poziție 30 de minute consecutiv. Respawnul este instant în bazele de pornire.
Cand stii cate arme ai inseamna ca nu ai destule... Image
Image