Post Thu Aug 30, 2018 10:08 am

02.09.2018

Iron Sky Team organizează joc cu invitație deschisă, în locația Hardcore Airsoft Team din pădurea Ciorogârla


ora 9.00 - Adunarea in parcare si pregatire
ora 9.30 - Briefing ( anuntarea regulamentului de joc si scenariul, impartirea in factiuni)
ora 10.00 - Start joc

Toți jucătorii, indiferent cât sunt de vechi, de buni sau implicați în organizare, trebuie să fie atenți la briefing și sa păstreze liniștea; cei care nu participă la briefing sau perturbă briefingul, vor fi excluși de la joc.

ATENȚIE! Cei ce întârzie nu mai pot intra în joc decât cu acordul arbitrului si după o instruire prealabilă. Dacă sunteți constituiți în echipe și întârziați riscați să fiți separați pentru a se putea balansa jocul.

Coordonate locație:

44.446188, 25.856750
:https://www.google.ro/maps/@44.4462475,25.8568843,381m/data=!3m1!1e3?hl=en]]]

Pentru a ajunge la pădurea Ciorogârla prin Autostrada București-Pitești: se părăsește autostrada pe la prima ieșire la al doilea pod pe lângă benzinăria părăsită, se trece pe sub pod pentru a ajunge și străbate localitatea Ciorogârla, pădurea urmând pe stânga drumului cu intrare pe la jumătatea acesteia imediat dupa un indicator cu ”materiale de construcții”.

Pentru cei ce nu cunosc locația, vin pentru prima dată sau nu au mijloc de transport adunarea se face în parcarea KAUFLAND Militari (statia de metrou Pacii. intrarea pe Valea Cascadelor) până în ora 8.30 care este ora de plecare spre locație.

Foarte important!!! Mașinile se parchează pe partea stângă a drumului de acces spre baza militară până în bariera. Trebuie lăsat liber accesul spre baza militară.

NU SE TRAGE CU REPLICILE ÎN PARCARE!!!!

Pentru reglaje sau teste vom avea o zonă desemnată.

ATENȚIE! BILELE DOR!
PROTEJATI-VA CORESPUNZATOR!

Țineți cont că participați la un joc de contact, într-o zonă de pădure. Adversarii vor face tot posibilul să vă scoată din joc iar terenul este la rândul lui ostil, obligația voastră este să vă protejați! Contactul bilelor cu orice parte a corpului neprotejata provoacă durere.

Nu aruncați gunoiul la întâmplare, vom pune la dispoziție saci menajeri.

OBLIGATORIU:
- ochelari de protecție pentru joc dar și la testarea replicilor. Ochelarii folosiți trebuie să fie testați pentru a rezista la impactul cu bilele de airsoft.
- vestă reflectorizantă sau orice alta cârpă strident colorată (nu roșie sau albastră!).
- se folosesc doar bile din plastic (interzis sticlă sau metal).
- respectați ceilalți jucători, deciziile arbitrilor și organizatorilor.

RECOMANDĂM:
- căști de protecție
- mască full-face din plasa sau material rezistent.
- bocanci înalți cu protecție la gleznă.
- genunchiere, cotiere și mănuși de protecție (tactice).

Nu există restricții pentru folosirea încărcătoarelor hi-capa.

REGULI DE BAZĂ:
- ochelarii de protecție nu se scot sub nici un motiv pe toată durata jocului (daca se aburesc te deplasezi în safe zone (nu respawn!) purtând "cârpa mortului" pentru a scoate, sterge, sau inlocui ochelarii.
- orice bilă ce te lovește te scoate din joc, și te deplasezi spre respawn sau safe zone după caz afișând "cârpa mortului" (vesta reflectorizanta) cât mai rapid și fără să mai comunici cu coechipierii.
- nu se admit strigăte și acuzații in timpul jocului referitoare la acțiunile adversarilor, orice abatere observată se semnalează unui arbitru sau organizator, de preferat dupa terminarea partidei.
- pe parcursul jocului se respectă ierarhia stabilită și se executa ordinele primite. În caz contrar riscând eliminarea de la joc. Pentru independenți se vor stabili grupe și implicit lideri ce se vor subordona comandanților de facțiune.
- nu se consuma bauturi alcoolice si nu se admite participarea la joc a persoanelor aflate sub influenta alcoolului.
- sub varsta de 18 ani nu se poate participa la joc decat in prezenta si cu acordul unui părinte sau tutore legal.
- nu se admite jucătorilor folosirea dispozitivelor pirotehnice, acestea putând fi folosite doar de organizatori in condiții de siguranță.

Pe toată durata jocului un trustee poate angaja orice jucător pentru a verifica dacă acel jucător își recunoaște sau nu bilele; în cazul cel mai probabil în care jucatorul își recunoaște bila, trustee-ul îl va informa că a fost un test și că își poate continua jocul. La sfârșitul jocului organizatorul va anunța public persoana care a fost testată și rezultatul testului.

SANCȚIUNI
In funcție de gravitatea abaterii sancțiunile vor fi următoarele:
- blocarea jucătorului în respawn sau safe zone pe durată de timp sau număr de jocuri. (pentru prima abatere ca "nemuritor" sau "nimeritor", nerespectarea ordinelor primite de la liderul fracțiunii)
- eliminarea de la jocul din ziua respectivă (repetarea abaterilor mai sus menționate și pentru nerespectarea deciziilor arbitrilor sau trustee-lor, strigăte injurioase la adresa adversarilor)
- banarea jucătorului (sau echipei) de la jocurile viitoare organizate de IST (repetarea abaterilor mai sus menționate și pentru nerespectarea deciziilor arbitrilor sau trustee-lor și nemodificarea atitudinii în timp la mai multe jocuri, atitudine nesportivă, acte de violență verbală sau fizică, consumul de bauturi alcoolice sau prezentarea in stare de ebrietate)

OBLIGATORIU VESTĂ REFLECTORIZANTĂ SAU ORICE ALTĂ CÂRPĂ COLORATA ! (galben, verde strident, nu rosie!)

Obiectele găsite pe teren se predau organizatorilor de unde se ridică de către cei ce le-au pierdut. Ce găsiți nu se considera "trofeu" și nu se revendică recompense pentru găsitor.

Prin participarea la aceste jocuri vă dați acceptul de a apărea în poze ce pot fi folosite la promovarea acestui sport.

Pentru începători organizăm sesiune de instruire pe teren. (Recomandăm începătorilor să ajungă cel târziu la ora 9.00)

Daca nu aveți echipament sau replici puteți închiria la locație.
Închirierea replicii cu muniția aferentă și ochelari este 50 lei.
La închirierea acestora se oferă bonus mască de protecție, vestă reflectorizanta (pentru a semnaliza scoaterea din joc), haine (bluză, pantalon, centură), vestă tactică, cască sau șapcă.
Nu asiguram și încălțăminte! Trebuie să veniți cu încălțăminte sport sau bocanci de preferat culori închise.
Punem la dispoziție o gama larga de modele și clase de replici. ( AK, MP5, M4, M14, M15, M16, G36, AUG, Famas, P90, M249, Dragunov, RPK etc...)
Daca doriți un model anume de replică trebuie să faceți programare prealabilă, altfel folosiți doar replicile rămase disponibile în ziua respectivă.
Daca sunt disponibile mai multe replici acestea pot fi schimbate în cursul zilei de joc pentru a putea încerca mai multe modele.

Pentru închirieri trebuie să ajungeţi la 8.30 cel târziu la ora 9.00 altfel veţi fi procesaţi după începerea jocului si veţi pierde câteva partide din ziua respectivă.

Pentru detalii:
0720697591
0734432060

Nerespectarea regulamentului de joc sau indicațiile organizatorilor duce la excluderea din ziua respectivă și interzicerea participarii pe viitor la jocurile organizate de Iron Sky Team. (Vom face public jucătorii și echipele ce au interdicție impreuna cu motivul pentru care au primit.

Banarile au fost anuntate personal celor ce au savarsit in mod repetat abateri de la regulament. Acestia sunt rugati sa nu se prezinte la jocurile organizate de Iron Sky Team deoarece nu vor fi acceptati.
Cand stii cate arme ai inseamna ca nu ai destule... Image
Image